پرورش قارچ صنعتی زود بازده و کم ریسک است. اما ورود به آن در صورت نداشتن تجربه و آگاهی کافی از رازهای موفقیت پرورش قارچ ، ممکن است بسیار خطرناک باشد و سرمایه شما را هدر بدهد. در اینجا پنج ویژگی قارچ کار موفق را برای شما آوره ایم.
قارچ کار موفق مدیریت زمان دارد
یک قارچ کار موفق تمام کارهایش را روی برنامه ریزی انجام می دهد و برای تک تک مراحل از خرید بستر قارچ تا فروش محصول برنامه دارد. به طور مثال قارچ کاری که مدیریت زمان بلد است می داند که فرایند را چه زمانی شروع کند که به بار نشستن سالن به روزهای تعطیل و کسادی بازار نخورد تا بتواند حداکثر فروش را تجربه کند.
قارچ کار موفق مدیریت فروش دارد
پرورش قارچ تنها به بار نشستن سالن پرورش و کنترل مراحل رشد قارچ ها ختم نمی شود. یک قارچ کار موفق مدیریت فروش دارد و طوری برنامه ریزی می کند که حداقل ده روز قبل از به بار نشستن سالن و تکمیل فاز پرورش قارچ، فروش محصولات را قطعی کرده باشد. در واقع قبل از به بار نشستن سالن باید تمام برنامه ریزی ها برای بسته بندی و فروش توسط قارچ کار انجام شود.
قارچ کار موفق مدیریت سالن پرورش می داند
هر اندازه که تجربه و آگاهی یک قارچ کار در زمینه مدیریت سالن و اقدامات لازم برای به بار نشستن سالن بیشتر باشد در فرایند تولید قارچ موفق تر است. یک قارچ کار موفق به تکنیک های مدیریت سالن و قلق گیری و عیب یابی سالن پرورش تسلط دارد. بنابراین تمام کارها را به موقع انجام می دهد و به سرعت با مشکلات پیش آمده در دوره پرورش مقابله می کند.
قارچ کار موفق از کمپوست و خاک پوششی با کیفیت استفاده می کند.
خاک پوششی و کمپوست قارچ از مهم ترین مواردی هستند که برای پرورش قارچ باید به آن ها توجه کرد. یک قارچ موفق با شناخت ویژگی های کمپوست مرغوب و خاک پوششی مناسب این محصولات را برای پرورش قارچ در سالن خود استفاده می کند. آشنایی با ویژگی های کمپوست و مرغوب و خرید از برندهای و فروشگاه های معتبر نقش مهمی در تضمین باردهی سالن دارد. کمپوست شما باید از نظر مواد اولیه کاملا مرغوب باشد و هم چنین از نظر نسبت ترکیب مواد و داشتن سم ها و مواد غذایی کافی بتواند پاسخگوی نیازهای قارچ باشد. خاک پوششی هم اهمیت ویژه ای در بازدهی بیشتر فرایند پرورش قارچ دارد و استفاده از نمونه مرغوب آن بسیار حائز اهمیت است. بنابراین یک قارچ کار موفق از کنار این مسائل مهم به راحتی عبور نمی کند و همواره از کمپوست و خاک پوششی مرغوب استفاده می کند.
قارچ کار موفق رمز کالیبره کردن را می داند
یک قارچ موفق باید کالیبره کردن را بلد باشد آگاهی از قوانین کالیبره کردن مواد نقش مهمی در کیفیت نهایی قارچ های تولیدی و میزان تولید قارچ دارد. یک قارچ کار موفق باید بداند که چه مقدار سم را با چه مقدار آب باید ترکیب کرد هم چنین یک قارچ کار موفق می داند که به چه مقدار از انواع سم ها، حشره کش ها و... استفاده کند. اندازه گیری رطوبت و دما به کمک دماسنج و رطوبت سنج و کنترل شرایط محیطی برای رشد قارچ و آگاهی از تمام تکنیک هایی که باعث بازدهی صد درصدی پرورش قارچ می شوند همگی از ویژگی های قارچ کاران موفق هستند.