اگر خانهدار هستید و به دنبال شغل مناسب یا اینکه میخواهید کسبوکار خود را شروع کنید، ما خبر خوبی برایتان داریم در هر سنوسال و شرایطی باشید، میتوانید در خانه پول به دست بیاورید! امروزه شغل برای زنان خانهدار از جمله نیازهای این قشر بشمار میآید. اینکه چه ایده کسب و کار خانگی برای شما جالب است، به تواناییها و علايقتان بستگی دارد.
این شغلها هر مهارتی را به کار میگیرند و بسیاری از این راه کسب درآمد میکنند. محبوبیت این مشاغل برای بانوان از این جهت حائز اهمیت است که آنها میتوانند در کنار رسیدگی به امور خانه و فرزندان، یک کسب و کار خانگی پرسودداشته باشند. شغل خانگی بیشتر اوقات تماموقت نیست و حتی شغل دوم انتخابی بعضی افراد نیز بشمار میرود.چنانچه شما هم خانهدار هستید و یا علاقمند هستید در کنار شغلی که دارید درآمد بیشتری داشته باشید با مجموعه قارچ سارا در این مقاله همراه باشید تا ما شما را با یک شغل پردرآمد و جذاب بیشتر آشنا کنیم.
به نقل از خبرگزاری ایسنا، با استناد به آمارهای سال ۱۴۰۰ در خصوص جمعیت زنان خانهدار، مطابق با آمارهای سال ۱۴۰۰ تعداد زنان خانهدار ۲۱ میلیون نفر است که این رقم به نسبت سال ۱۳۹۵ حدود یک میلیون نفر افزایش پیدا کرده است.
این خبرگزاری میانگین سنی زنان خانه دار ایرانی را حدود ۴۰ سال دانست و اعلام کرد: در آمارگیریها وقتی زنی همسر نیز ندارد و خانواری “زن سرپرست” است، خود را خانه دار اعلام میکند و از این رو میتوان گفت میانگین سنی زنان خانه دار حدودا ۴۰ سال باید باشد. با این وجود از هر رنج سنی در زنان خانهدار وجود دارد.
به گفته یک جمعیت شناس، ۲.۵ درصد از زنان ۱۰ تا ۱۴ ساله، ۲۳ درصد از زنان ۱۵ تا ۱۹ ساله، ۵۰ درصد از زنان ۲۰ تا ۲۴ ساله و ۸۰ درصد زنان ۵۰ سال به بالا خود را خانه دار معرفی کردهاند.
وی ادامه داد: آمار جامعه زنان شاغل نیز حدود ۱۳ الی ۱۴ درصد از اشتغال فعال است. در واقع آمار زنان خانهدار ما بیشتر از زنان شاغل هستند و جامعه وسیعی از جمعیت کشور ما را بانوان خانهدار تشکیل میدهند.
آمار زنانخانهدار به نقل از مرکز آمار کشور
به نقل از مرکز آمار کشور در خصوص وضعیت زنان خانهدار کشور نشان میدهد، که به طور تقریبی آمار بانوان خانهدار کمتر از ۲۵ میلیون نفر است.
۶۰ درصد این جمعیت یا به تعبیر دیگر، ۲۱ میلیون نفر از این جمعیت خانهدار هستند،۱۲درصد از این جمعیت شاغل و ۲۰ درصد نیز محصلاند.
با این وجود اشتغال زنان بیشتر از ۱۲ درصد است. چرا که بسیاری از زنان در ایران در کار غیررسمی مشغول هستند. برای مثال: زنان مشغول به پرورش قارچ به ویژه در مناطق محروم خود را خانهدار معرفی میکنند که این زنان در اقتصاد خانوار مشارکت دارند. حتی در شهرها نیز بسیاری از زنانی که خود را خانهدار معرفی میکنند مشغول فعالیتهایی نظیر خیاطی در خانه، آرایشگری در خانه و پرورش قارچ هستند و برای اینکه مجوز ندارند و یا به دلیل ترس از مالیات خود را خانهدار معرفی میکنند.
پردرآمدترین شغل برای زنانخانهدار
قبل از اینکه بدانیم چه مشاغلی میتواند برای زنان خانهدار درآمد بالایی داشته باشد، بهتر است اول جامعه این زنان را بهتر بشناسیم.
هرکدام از زنان خانهدار امکاناتی با توجه به شرایط خود دارند و میتوانند درآمد خوبی داشته باشند و همراهی برای خانوادههای خود. اگر بخواهیم جامعه رنان خانهداری که در حال حاضر در کشور بدنبال یک کسب و کار هستند را دستهبندی کنیم، شامل موارد زیر خواهند بود.
1- زنان سرپرست خانوار
بر اساس جمعبندی مطالعات انجام شده در زمینه زنان سرپرست خانوار، بیسوادی و کمسوادی، میانسالی و سالخوردگی و غیرشاغل بودن یا اشتغال در مشاغل غیر رسمی و کمدرآمد از ویژگیهای پررنگ زنان سرپرست خانوار است، که نیمی از این زنان بیسواد هستند.
این زنان اغلب تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند و میتوانند بهراحتی از این ارگانها تسهیلاتی همچون اشتغالزایی و خوداشتغالی دریافت کنند.
2- زنان خانهدار روستا نشین
زنان روستایی نسبت به مردان از فرصتهای آموزشی کمتری برخوردار هستند و این امر سبب دورماندن آنها از بازار کار و فعالیتهای اقتصادی میشود. یکی از راهکارهای موجود جهت توانمندسازی بانوان روستایی و عشایر، ایجاد کسبوکارهای کوچک و محلی و پولساز مانند پرورش قارچ خوراکی برای آنها است.
در کنار توانمندیهایی که زنان ارزشمند روستایی دارند، از جمله توانایی انجام کارهای سنگین، این زنان امکاناتی دارند که عمدتا دیگر زنان خانهدار ندارند. از جمله این امکانات داشتن فضاهای خالی مثل; انبارکاه،آغول، استفاده از انرژیهایی همچون آب و برق کشاورزی و نیروی کار کافی و با دست مزد کمتر، حیاطهایی که میتوانند براحتی تبدیل به یک سالن پرورش قارچ کنند.
در اینصورت هم از کارهای سنگین و خطرات جبرانناپذیر جسمی به دور خواهند بود و هم میتوانند یک شغل برای زنان خانهدار پردرآمد و پولسازی برای خود فراهم آورند.
3- زنان خانهدار شهرنشین
این زنان همچون دیگر زنان خانهدار از امکانات و مشکلات خاص خودشان برخوردار هستند. از جمله امکانات این زنان دسترسی آسان به آموزش و یادگیری مهارتها، دسترسی به خرید ابزارهایی که برای راهاندازی یک کسب و کار احتیاج دارند و شرایط بهتر فروش محصولات خود با بازار تقاضای بیشتر هستند. همچنین میتوانند از مجوزهای شهری و زمینهای بلااستفاده نیز بهره ببرند.
مشکلاتی که در ایجاد شغل برای زنان خانهدار شهری وجود دارد، عمدتا نبود فضای زیاد و کافی است . مجموعه قارچ سارا به این دسته از عزیزان نوید میدهد، که شما حتی با وجود داشتن یک فضای محدود مثل انباری، گوشهای از پارکینگ وفضاهای دیگر میتوانید، پرورش قارچ را براحتی انجام و به درآمد خوبی برسید. ما همواره با افتخار در کنار شما قدم به قدم خواهیم ماند.
لازم بذکر است که بدانید: هر کدام از این زنان خانهدار که گفته شد، توانایی در فرآوری محصولات مانند تهیه ترشی و مربا و بسیاری از محصولات از جمله قارچ نقش بسیار قابل توجه و حائز اهمیتی خواهند داشت.
خدمات مجموعه قارچ سارا به زنانخانهدار برای کسب درآمد
1- اعطای پیش فاکتور برای ارائه به بانک برای دریافت تسهیلات
2- در اختیار گذاشتن تجهیزات با کیفیت برای پرورش سالن قارچ
3- تامین مواد اولیه خوب و استاندارد
4- با مشاوره گام به گام و صحیح در پرورش قارچ با توجه به رقابت و حساسیتی که این قشر نسبت به مردان دارند و آسیبپذیرتر هستند. استرس را از روی دوش آنها برداشته و قطعا با انجامدادن درست و صحیح، این عزیزان به هیچعنوان ضرر نخواهند کرد.
5- انجام مشاورهای هر روز در ساعت مشخص، از طریق متخصصین مجموعه، بصورت تلفنی با پرورشدهنگان قارچ. همچنین اخذ گزارش کار روزانه از آنها و انجام راهکار موثر و سازنده
6- یکی از بزرگترین دغدغههایی که در حال حاضر در بازار فروش و در نهایت کسب درآمد، عدم توانایی این عزیزان در فروش خواهد بود که قارچ سارا برای زنان خانهدار با دادن مشاوره و معرفی ویزیتور این مشکل را تا حد چشمگیری برطرف کرده و از لحظه شروع پرورش قارچ تا فروش در کنار آنها خواهد ماند.
****************************************************************************************************
**جهت درخواست مشاوره و راهانداری پرورش قارچ با ما در ارتباط باشید**
****************************************************************************************************
مزایای پرورش قارچهای دکمهای برای زنان خانهدار
قارچ دکمهای و به طورکلی انواع قارچهای خوراکی از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و ویتامینهای موردنیاز بدن را به طور کامل تامین میکنند. تولید و پرورش قارچ دکمهای علاوه بر ایجاد اشتغال دائمی، مزایا زیادی را برای تولیدکنندگان به همراه خواهد داشت.
1- بازدهی بالا
یکی از اصول مهم در هر کسبوکاری، بازگشت سرمایه محسوب میشود. تولید قارچ جزو مشاغلی است، که از اجرا تا کسب سود مدت زمان کوتاهی را میطلبد .
این شغل در مقایسه با دیگر محصولات کشاورزی، پرورش این محصول دوره رشد کمتری دارد. شغل برای زنان خانهدار باید از باردهی بالایی برخوردر باشد.
2- عدم نیاز به فضای باز
تولید و پرورش قارچهای دکمهای مناسبترین شغل برای زنان خانهدار است. چون برخلاف دیگر محصولات کشاورزی به زمینهای چند هکتاری نیازی نداشته و تنها در یک سالن کوچک چندین تن قارچ در سال تولید خواهد شد.
تولید قارچ در سالنها و اتاقهای سرپوشیده با کنترل شرایط مورد مناسب انجام میگیرد.تمام نیازهای اصلی رشد قارچ همچون رطوبت، تغذیه و دما بررسی و با دقت اندازهگیری میشود.
توجه داشته باشید که مشکلات زیست محیطی، تغییرات جوی و آلودگی آبها در فرآیند رشد آن هیچ تاثیری نخواهد داشت. بنابراین در تمام فصول سال میتوان به تولید قارچهای سالم و باکیفیت پرداخت.
سخن پایانی:
در سالهای اخیر پرورش قارچ علاقمندان زیادی پیدا کرده و علاوه بر اکثریت مردم، مورد توجه کارآفرینان و زنان خانهدار بسیاری نیز قرار گرفته است.
مجموعه تخصصی قارچ سارا با سابقه تولید قارچهای خوراکی, تدریس, مشاوره ساخت و تولید مزرعههای قارچ, فروش و صادرات قارچ دکمهای و صدفی در سطح ایران و کشورهای همسایه مانند عراق و کردستان فعالیت دارد.
ما مفتخریم که طی این سالها توانستهایم افراد زیادی ازجمله زنان خانهدار و کسانیکه علاقمند به پرورش قارچ بودهاند، را در هر نقطعه از کشور عزیزمان ایران مشغول به کار و حمایت کنیم.
شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام قارچ سارا مراجعه و از آموزشها و مشاورههای لازم بهرهمند شوید.
تماس با کارشناسان مجموعه تخصصی قارچ سارا : 02191308289