مقاله‌های آموزشی

بازگشت سرمایه پرورش قارچ

بازگشت سرمایه پرورش قارچ در قارچ سارا

بازگشت سرمایه پرورش قارچ

در این مقاله از قارچ سارا درباره بازگشت سرمایه پرورش قارچ با شما صحبت خواهیم کرد و مطالب مهمی که ممکن است از چشمان تیز بین شما دور مانده باشد را بررسی خواهیم کرد ، همراه با قارچ سارا باشید تا از بازگشت سرمایه پرورش قارچ اطلاعات کامل و جامعی دریافت کنید ، همه ی ما میدانیم قارچ ماده ای است که حاوی تعداد زیادی از ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن ماست و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است. در طول تاریخ این ماده فقط توسط اشراف و بزرگ زادگان استفاده می شده است؛ اما امروزه به سبد غذایی بیشتر مردم وارد شده و طرفداران زیادی در ایران دارد. به همین دلیل افراد بسیاری در ایران به شغل پرورش قارچ دکمه ای روی آورده و به کسب درآمد از این طریق پرداخته اند.قارچ سارا با سال ها تجربه در زمینه تجهیز و ساخت سالن قارچ در کشور میتواند شما را با ابعاد مختلف این کار آشنا کند ، همراه ما باشید تا انتهای مقاله

شما عزیزان میتوانید برای خرید تجهیزات سالن قارچ در قارچ سارا از فروشگاه ما دیدن فرمایید .

آیا پرورش قارچ توجیه و صرفه اقتصادی دارد؟ بازگشت سرمایه پرورش قارچ

پرورش قارچ یکی از محدود سرمایه گذاری هایی است که به مبلغ زیادی برای شروع نیاز نداشته و بسیار زودبازده است. کشت قارچ برخلاف کشت سایر گیاهان، به زمینی حاصلخیز و گسترده نیاز ندارد و حتی در منزل هم می توان آن را انجام داد. شرایط آب و هوایی لازم برای رشد قارچ کاملا تحت کنترل بوده و می تواند به صورت مصنوعی نیز ایجاد شود، به همین دلایل پرورش قارچ یکی از محدود شاخه های کشاورزی است که در تمام فصول سال قابل انجام بوده و تحت تاثیر مشکلات جوی قرار نخواهد گرفت ، همین یک دلیل کافی است تا متوجه ان شویم که قارچ را در هر آب و هوا و شرایطی میتوان پرورش داد . شما برای سوالات خود همین حالا میتوانید با پشتیبانی قارچ سارا تماس بگیرید و بصورت رایگان مشاوره دریافت کنید .

مطلب پیشنهادی:   هزینه ساخت سالن پرورش قارچ چقدر است؟

شماره های تماس : 02191308289 

اگرچه امروزه افراد زیادی به کشت قارچ روی آورده و بازار کار پرورش قارچ اشباع شده است، اما به دلیل تنوع بالای قارچ ها، همچنان فضا برای فعالیت وجود دارد و پرورش قارچ دارای توجیه و صرفه اقتصادی می باشد. در کنار همه این فواید، پرورش قارچ کار آسانی است که با اندکی آموزش می توانید آن را به درستی اجرا و از آن کسب درآمد کنید ، زمینه فروش قارچ هم بسیار گسترده است ، از میوه فروشی ها گرفته تا انواع رستوران ها و فست فود ها و … میتوانید بازار خرید و فروش قارچ ها همه جا مشاهده کنید .

درآمد و بازگشت سرمایه پرورش قارچ در سال جاری

درآمد پرورش قارچ کاملا وابسته به میزان تولید و قیمت فروش شماست. میزان تولید قارچ به مساحت فضای کشت بستگی دارد. برای سودآوری در کشت قارچ، به حداقل ۴۰ متر فضای پرورش نیاز دارید که بتوانید حداقل ۱۳۰ و حداکثر ۴۰۰ کیلوگرم کمپوست (خاک مناسب کشت قارچ) را روی آن پخش کنید. به طور متوسط از هر یک کیلوگرم کمپوست، ۳۰۰ گرم قارچ تولید خواهد شد؛ بنابراین در فضایی با مساحت ۴۰ مترمربع، حداقل ۴۸۰ و حداکثر ۱۴۴۰ کیلوگرم قارچ در طول ۴ دوره برداشت (در ۱ سال) به دست خواهد آمد.

از اینجا به بعد درآمد کشت قارچ کاملا به قیمت فروش شما بستگی دارد. در بازار امروز، هر کیلوگرم قارچ دکمه ای فله ای با قیمت حداقل ۸۰.۰۰۰ تومان به فروش می رسد.البته این قیمت متغییر میباشد و این قیمت برای بازار در سال 1403 در نظر گرفته ایم  با در نظر گرفتن این رقم، درآمد پرورش قارچ در یک فضای ۴۰ متری، حداقل ۴۰ میلیون تومان و حداکثر ۱۱۰ میلیون تومان در سال خواهد بود.

سوال : آیا پرورش قارچ مجوز می خواهد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت بله؛ برای کسب درآمد از طریق پرورش قارچ شما باید از مراجع قانونی مجوز بگیرید. قوانین پرورش قارچ در هر شهری متفاوت است و باید برای باخبر شدن از جزئیات آن به مرکز خدمات کشاورزی شهر محل سکونت خود مراجعه نمایید. فارغ از شرایط اختصاصی، پرورش قارچ چهار شرط عمومی و مهم دارد که شامل موارد زیر است:

  • مالکیت یا اجاره مکانی برای پرورش قارچ
  • گذراندن ۹۰ ساعت دوره آموزشی نظری و عملی
  • اخذ گواهینامه پرورش قارچ
  • دارا بودن حق آب
مطلب پیشنهادی:   مزایای استفاده از قارچ در رژیم غذایی

در صورت داشتن شرایط بالا، می توانید به سایت (mojavez.ir)  مراجعه کرده و برای دریافت مجوز قانونی پرورش قارچ اقدام نمایید. به طور معمول در صورت تکمیل و تایید مدارک، پس از 30 روز مجوز کشت قارچ شما صادر شده و تا دو سال دارای اعتبار خواهد بود ، برای اطلاعات بیشتر میتوانید با پشتیبانی قارچ سارا تماس بگیرید .

شرایط پرورش قارچ و بازگشت سرمایه پرورش قارچ

برای رسیدن به درآمد از پرورش قارچ باید شرایط محیطی لازم را برای کشت محیا کرده و میزان تولید بالایی داشته باشید. البته شرایط پرورش انواع قارچ ها با یکدیگر متفاوت است. در ادامه شرایط محیطی لازم برای پرورش قارچ دکمه ای، متداول ترین قارچ خوراکی را توضیح خواهیم داد ، شما با انواع تجهیزات پرورش قارچ در قارچ سارا روبرو هستید و نسبت به تولید و پرورش انواع قارچ میتوانید اقدام کنید .

 

شما عزیزان میتوانید برای خرید تجهیزات سالن قارچ در قارچ سارا از فروشگاه ما دیدن فرمایید .

 

دما

برای ریشه دهی و رشد خوب قارچ، باید دمای هوا و دمای کمپوست را متعادل نگه دارید. معمولا دمای هوا باید ۱.۵ تا ۲ درجه کمتر از دمای کمپوست باشد. برای مثال دمای هوای مناسب برای پرورش قارچ دکمه ای ۱۸ درجه و دمای کمپوست ۲۰ درجه سانتیگراد است. گرمای بیشتر از این اندازه باعث کپک زدن کمپوست و مرگ ریشه شده و دمای کم به کاهش رشد ریشه و کوچک ماندن بدنه قارچ منجر می شود.

مطلب پیشنهادی:   سم قارچ کش کاربندازیم چیست؟ + آموزش روش مصرف

برای تنظیم دمای محیط پرورش قارچ در زمستان باید از بخاری و در تابستان از کولر و مه پاش استفاده کرد. برای تنظیم دمای کمپوست نیز بهتر است که زیر قارچ ها پلاستیک قرار دهید تا قارچ ها سریع تر و بهتر رشد کنند.

 

هر دوره پرورش قارچ چند روز است؟

بازگشت سرمایه پرورش قارچ به دوره برداشت آن نسبت مستقیم دارد، حال که از میزان درآمد و شرایط انجام پرورش قارچ آگاه شدید، بد نیست بدانید که هر دوره پرورش قارچ حدود ۲ الی ۳ ماه به طول می انجامد و در طی این مدت شما باید هر ۱۵ الی ۲۰ روز، عملیات برداشت قارچ را انجام دهید.

سود خالص پرورش قارچ چقدر است؟

بازگشت سرمایه پرورش قارچ مستقیم به سود خالص پرورش قارچ متصل است . البته میزان فروش و سود شما بستگی به شهر و استانی که در آن زندگی می کنید نیز دارد . اگر در یک شهر توریستی مثل شیراز، اصفهان، مازندران، مشهد زندگی می کنید با توجه به اینکه افراد بیشتری به رستورانها می روند مصرف قارچ در این رستوران ها بیشتر است پس در نتیجه میزان فروش شما هم بالا می رود. درباره میزان درآمد و سود خالص از پرورش قارچ را با یک مثال برای شما واضح تر بیان می کنیم. مثلاً اگر در هر دوره 70 روزه پرورش قارچ، 15 میلیون تومان قارچ بفروشید نزدیک به 7 میلیون تومان آن سود خالص است. بخش بیشتر هزینه‌های تولید قارچ به قیمت بالای کمپوست بازمی‌گردد.

نکته مهم که اکثر فروشندگان تجهیزات سالن پرورش قارچ به شما نمیگویند : برای شروع تولید قارچ از کم شروع کنید ، حداکثر ۱ تن کمپوست خریداری کنید و در شرایط استاندارد نگه داری کنید و تمام تجربه ها را یادداشت کنید و بعد ۲ دوره با تجربه و علم کافی به کار، پرورش حرفه ای را شروع کنید.قارچ سارا از ابتدا تا انتها و به سوددهی شما در کنار شما خواهد بود . 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *